Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Нож за клупна 5/4''

5.230 ден.
product-image
  • Нож за клупна 5/4''
Достапност : Има лагер
Код на продукт :479011
Бренд :Rems
Нож за клупна 5/4''

Докажаната технологија, висококвалитетниот материјал и прецизната машинска обработка на телото, ножевите и поклопката на главата за нарежување овозможуваат одлични перформанси и лесно нарежување. Прецизното водење на цевката овозможува перфектно центрирање на навојот, а отворите овозможуваат лесно одстранување на струготините за перфектно чист навој.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка