Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Топчест вентил со холендер 5/4 "

787 ден.
product-image
  • Топчест вентил со холендер 5/4
Достапност : Има лагер
Код на продукт :8081
Бренд :Ivr
Топчест вентил со холендер 5/4 "

Топчестите вентили се поставуваат во цевни системи за регулирање на транспортниот флуид- вода .Изработен од месинг со ватрешен и надворешен навој.

  • Достапни димензии : 1/2" ; 3/4" ; 1" ; 5/4" ; 6/4" ; 2" ; 
  • Максимална работна температура 100 °C 
  • Максимален работен притисок 16 ; 25 ; 32 бари 

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка