Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Топчест вентил со рачка 3/4 " м - ж

240 ден.
product-image
  • Топчест вентил со рачка 3/4
  • Топчест вентил со рачка 3/4
Достапност : Има лагер
Код на продукт :7711
Бренд :Ivr




Топчест вентил со рачка 3/4 " м - ж 

Топчестите вентили се поставуваат во цевни системи за регулирање на транспортниот флуид- вода .Изработен од месинг со ватрешен и надворешен навој.

  • Достапни димензии : 1/2" ; 3/4" ; 1" ; 5/4" ; 6/4" ; 2" ; 
  • Максимална работна температура 100 °C 
  • Максимален работен притисок 16 ; 25 ; 32 бари 

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)





Артикли во кошничка