Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.
product-image
 • СКБ Диги 100 литри лев
 • СКБ Диги 100 литри лев
 • СКБ Диги 100 литри лев
Достапност : Нема лагер
Код на продукт :11728
Бренд :Centrometal
Комбинираниот бојлер SKB Digi  има вградена дигитална регулација која служи за загревање и акумулација на санитарната топла вода , во домаќинствата, угостителските и други објекти. Застапен е во следниве волумени на резервоар 80,100 и 120 литри. Изработен е од висококвалитетен нерѓосувачки челик според соодветните стандарди за квалитет ISO 9001:2008.

КАРАКТЕРИСТИКИ :

 • Наменет е за загревање и акумулација на санитарна топла вода во домаќинствата, угостителските и други објекти.
 • Волумен на резервоарот 80,100 и 120 литри.
 • Можност за поставување вертикално на ѕид.
 • Моќност на електричниот грејач 2 kW.
 • Максимален работен притисок 6 бара.
 • Изработен од висококвалитетен челик.
 • Овозможува изедначен проток и притисок на санитарната топла вода независно од бројот на изливни места.
 • Маса на бојлерот 80 литри - 35kg

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка