Кошничка (0) Артикл
Меѓу збир 0 ден.
Попуст - 0 ден.
Данок 0 ден.
Трошоци за испорака 0 ден.
Вкупно 0 ден.

Рачна клупна Ева 1/2'' -2''

32.556 ден.
product-image
  • Рачна клупна Ева 1/2'' -2''
  • Рачна клупна Ева 1/2'' -2''
Достапност : Има лагер
Код на продукт :479000
Бренд :Rems
Рачна клупна Ева 1/2 -2 " (за режење навој)

Особено лесно нарежување навои поради прецизната обработка на главите за нарежување изработени од високо квалитетен челик. Рачка од челик со дебела пластична облога. Опсег ⅛“ - 2“.

REMS eva set R ½ - ¾ - 1 – 1¼”
Рачна нарезница за цевни навои ⅛“ - 2“.Сетот доаѓа со брзозаменливи глави за нарежување R ½-¾-1-1¼”.
Во кутија од челичен лим.

REMS eva set R ½ - ¾ - 1 – 1¼ – 1½ – 2”
Рачна нарезница за цевни навои ⅛“ - 2“. Сетот доаѓа со брзозаменливи глави за нарежување R ½-¾-1-1¼-1½-2”.
Во кутија од челичен лим.

Available Options

Select: (*)
Radio: (*)
Checkbox: (*)

Артикли во кошничка